teknikjobb.se

Förrådstekniker – Uppsala

Ansök nu

Förrådstekniker – Uppsala

Vattenfall söker Förrådstekniker till Uppsala!

Är du studerande och vill fylla ditt CV med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en förrådstekniker till vår anläggning i Uppsala! Arbetet kommer att pågå under perioden juni till augusti.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en positiv bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:

  • Inventering
  • Godsmottagning
  • Kundservice

Vi söker dig som:

Är en trevlig person. Du är mycket noggrann samt arbetar på ett strukturerad sätt håller ordning.

Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift samt kan läsa och förstå engelska.

Meriterande är kunskap/kännedom om mekanisk och/eller elektriska utrustningar/komponenter

Ansökan:

Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka senast 23 februari, 2020.

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Hasting johan.hasting@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv.

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Om oss:

Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Heat arbetar med att producera värme, el, ånga och kyla till våra kunder på ett ekonomisk, miljömässigt och säkerhetsmässigt hållbart sätt.

Dela detta jobb

Förrådstekniker – Uppsala

Vattenfall AB