teknikjobb.se

Forsmarks Kraftgrupp AB söker flera laboratoriearbetare för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Forsmarks Kraftgrupp AB söker flera laboratoriearbetare för sommarjobb

Är du vår nya laboratoriearbetare i sommar? Nu söker vi fyra laboratoriearbetare med placering i Forsmark. Arbetet kommer att pågå under perioden 1 juni – 28 augusti.

Vi erbjuder dig:
Ett sommarjobb för den som vill skaffa sig värdefull praktiskt erfarenhet inför kommande arbetsliv samt en inblick i hur Forsmarks Kraftgrupp AB:s verksamhet fungerar.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:
Som laboratoriearbetare kommer du att genomföra provtagningar på station samt analyser med bland annat jonkromatografi, spektrofotometri, titrerutrustning, konduktivitetsmätare, pH mätare, TOC analysator och gaskromatografi.

Vi söker dig som:
Studerar på eftergymnasial nivå inom kemiteknik eller annan likvärdig utbildning exempelvis som biomedicinsk analytiker. Du behöver vara minst 18 år för denna tjänst. Ett krav är att du har genomfört laborativt arbete antingen i din utbildning eller i arbetslivet. Du känner dig bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från kärnkraftsindustrin.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast den 23 februari 2020.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Maria Berglund ari@forsmark.vattenfall.se eller rekryterande chef Patrik Larsson, pkl@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Forsmarks Kraftgrupp AB söker flera laboratoriearbetare för sommarjobb

Vattenfall AB