teknikjobb.se

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör för sommarjobb

Vill du sommarjobba som ingenjör hos bränsleteknikgruppen? Vi söker nu en ingenjör med inriktning mot programmering och optimering med placering i Forsmark. Tjänsten sträcker sig under perioden 15 juni – 17 juli.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att tillämpa kunskaper inom programmering, optimering och fysik i en praktisk uppgift med nära anknytning till verksamheten. Jobbet ger en spännande inblick i hur det är att arbeta på ett kärnkraftverk. Gruppen bränsleteknik ger kvalificerat tekniskt stöd inom bränsle, styrstavar och Safeguard.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:
Optimera laddning av bränsletransportbehållare genom att utveckla ett optimeringsverktyg för automatisk fördelning av bränslepatroner i transportbehållare. I uppgiften ingår att sammanställa tillämpliga krav och implementera dessa som villkor i en framtida mjukvara.

Vi söker dig som:
Studerar på en eftergymnasial nivå där du studerat minst 2-3 år på tekniskt program. Du behöver ha erfarenhet av programmering för denna tjänst. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat med Matlab, har erfarenhet av optimering samt är intresserad av kärnkraft. Som person ser vi att du är noggrann och kan jobba bra både självständigt samt i grupp.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast den 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Aspman, apn@forsmark.vattenfall.se
För mer information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör för sommarjobb

Vattenfall AB