teknikjobb.se

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör inom mekaniskt underhåll för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör inom mekaniskt underhåll för sommarjobb

Är du studerande och vill skaffa dig värdefull erfarenhet? Nu söker vi en ingenjör inom mekaniskt underhåll till sommarjobb på Forsmark. Arbetet kommer att pågå under perioden 15 juni – 24 juli.

Vi erbjuder dig:
Denna tjänst ger dig en bra insyn i hur arbetet som ingenjör och tekniker på ett av Sveriges kärnkraftverk kan se ut. Enhets arbete syftar till att utföra och planera underhåll på anläggningarnas mekaniska delar.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:
Som ingenjör inom mekaniskt underhåll kommer du att arbeta med att exempelvis dokumentera protokoll för utfört underhåll i anläggningarna, såsom ventilprotokoll, flowscanprotokoll etc.

Vi söker dig som:
Studerar på eftergymnasial nivå, gärna till maskiningenjör alternativt inom kärnkraftsteknik och energisystem. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi ser att du har ett intresse för teknik, har lätt för att samarbeta och ta initiativ.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast den 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Ekström, nie@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Forsmarks Kraftgrupp AB söker ingenjör inom mekaniskt underhåll för sommarjobb

Vattenfall AB