teknikjobb.se

Forsmarks Kraftgrupp AB söker processoperatörer för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Forsmarks Kraftgrupp AB söker processoperatörer för sommarjobb

Vill du arbeta som processoperatör i sommar? Vi söker nu tre processoperatörer med placering i Forsmark. Tjänsterna sträcker sig under perioden 10 juni – 21 augusti.

Vi erbjuder dig:
En chans att få arbetslivserfarenhet i rollen som processoperatör och en inblick i Forsmarks Kraftgrupp AB:s spännande verksamhet.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:
I rollen som processoperatör kommer du att genomföra ronder inne på anläggningen samt delta i det dagliga arbetet i kontrollrummet som finns på avdelningen.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasial nivå, gärna med inriktning teknik. Du behöver vara minst 18 år för denna tjänst och inneha B-körkort. Vi ser att du har tillgång till egen bil då arbetstiderna innebär att du kommer arbeta skift och inga kommunala transportmedel finns tillgängliga vid dessa arbetstider. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för teknik och för arbetet som processoperatör. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Placeringsort: Forsmark

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jan Hallkvist, jha@forsmark.vattenfall.se.
För mer information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Forsmarks Kraftgrupp AB söker processoperatörer för sommarjobb

Vattenfall AB