teknikjobb.se

GIS- tekniker Uppsala

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

GIS- tekniker Uppsala

Nu söker vattenfall Heat en GIS- tekniker med placering i Uppsala!

Arbetet kommer att pågå under sommarperioden 2020.

Som sommarjobbare hos oss på Vattenfall Heat kommer du få insikt i ett arbete i en industriell miljö vilket är en god erfarenhet inför arbetslivet.

Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Verksamhetens mål och uppgift är i stort att leverera fjärrvärrme och fjärrkyla till kunder i Uppsala

Arbetsuppgifter:

  • Hantera ärenden i Ledningskollen. Leverera nätkartor till frågeställare.
  • Kvalitetssäkra fjärrvärmenätets dokumentation i GIS-systemet Trimble.
  • Delta i ronderingar av fjärrvärmekammare och anläggningar.

Är minst 18 år och har en pågående högskola/universitets eller gymnasial-teknisk utbildning, gärna med inriktning energi. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet från processindustrin.

Vi söker dig som:

Studerar till Ingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning energi. Som person har du en social förmåga, arbetar på ett effektivt arbetssätt samt är kundorienterad. På grund av det höga säkerhetskravet måste du vara flytande i svenska.

Vi vill ha en årligen återkommande sommarjobbare som får jobba med olika uppgifter kring GIS dokumentation, fakturor, robotisering mm. Detta ger värdefull praktik i industri och insyn i arbetet i ett energibolag. Detta sommarjobb är perfekt för dig som är civil- eller ingenjörsstuderande!

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari, 2020.

För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Johansson; andreas4.johansson@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Heat arbetar med att producera värme, el, ånga och kyla till kunder i Uppsala på ett ekonomisk, miljömässigt och säkerhetsmässigt hållbart sätt.

Dela detta jobb

GIS- tekniker Uppsala

Vattenfall AB