teknikjobb.se

Grävmaskinist med båtvana

Ansök nu

Grävmaskinist med båtvana

WSAB MARIN utför arbeten i Stockholms skärgård med omnejd, vår specialitet är transporter av skiftande slag samt olika typer av markarbeten, kajbyggen och andra byggnationer. Vi är gärna en del av ett större entreprenad, men hjälper naturligtvis även privatpersoner, med transporter av bland annat sten, grus och jord samt byggnadsmaterial och färdiga byggnader. Vår specialitet är tyngre transporter!

Med våra grävare, tung dumper och lastmaskiner gör vi markarbeten för till exempel husgrunder, avlopp och strandskoning. Vår byggsektion utför kajarbeten samt andra typer av byggnationer.

Vår arbetsplats, Stockholms skärgårdsmiljö, är en av de vackraste på jorden med ett klimat som är lika varierat som det kan vara hårt. Naturligtvis är miljön ett viktigt perspektiv för oss i denna känsliga skärgårdsmiljö.

Sista ansökningsdag: 2019-09-29
Plats: Stockholm
Företag: Waxholms Sjöentreprenad AB

WSAB Marin står nu inför en expansion och har på grund av detta nyligen införskaffat en helt ny grävmaskin som vi nu söker en erfaren grävmaskinist till.

Du kommer att ha en av värdens vackraste arbetsplatser, Stockholms skärgård, som välkomnar dig varje morgon. Vilket ger dig det där lilla extra, samtidigt som det ställer stora krav på dig som grävmaskinist när det gäller kvalitet och miljö 

Du ska känna att du har god kunskap i maskinens förmåga samt att du besitter stor erfarenhet i hur den hanteras i olika svåra miljöer och situationer.

Du har även båtvana och erfarenhet från Stockholms skärgård och känner dig trygg i att framföra mindre arbetsbåtar till, från och mellan olika anläggningsplatser,

Du skall dessutom vara van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp och tar ansvar för såväl maskiner som kunder.

Arbetsuppgifter

  • Tomtplanering
  • Markarbeten för grund
  • Markarbeten för minireningsverk/tankar

Ansvarsområden

  • Ansvara för att arbetet blir utfört på ett korrekt sätt
  • Ansvara för företagets nyinköpta grävmaskin
     

Meriterade bakgrunder och kunskaper vid tillsättande av denna tjänst är bland annat:

  • God skärgårdsvana
  • Sjöbefäl klass VIII
  • Maskinbefäl klass VIII

Om du är rätt person så kan vi på WSAB MARIN erbjuda dig en arbetsplats där du ihop med ett tight team får planera dina arbetsdagar så de passar dig och våra kunder. 

Vi tittar på inkommande ansökningar löpande och kan komma att hålla intervjuer och anställa innan sista datum för denna annons, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Provanställning tillämpas.

Ansvarig rekryterare

Joakim Sköldhammar
joakim.skoldhammar@marinkraft.se

Dela detta jobb

Grävmaskinist med båtvana

Marinkraft Bemanning Sverige AB