teknikjobb.se

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Enheten Lås och passersystem ansvarar bl a för att administrera beställningar av passerkort/e-tjänstekort och nycklar för Region Uppsalas alla medarbetare och se till att externa personer som behöver tillfällig tillgång till olika lokaler får det. Vi behöver nu tillfälligt utöka gruppen och söker därför en handläggare på 75-100 %.

Ditt uppdrag
Tillsammans med fyra andra handläggare kommer du att:
• administrera beställningar av passerkort/e-tjänstekort och nycklar.
• ha många kontakter per e-post, telefon och över disk med både medarbetare, chefer och Region Uppsalas många kontaktpersoner för behörighetsfrågor.
• arbeta med administration och registervård i flera olika systemstöd.
• hålla ordning på att rätt person har rätt behörigheter.
• se till att byggnadsarbetare och andra externa personer kan besöka rätt byggnader och lokaler.
• Vid säkerhetslarm se till att rätt dörrar är låsta och rätt dörrar är öppna.

Vi har också många kontakter med andra yrkesgrupper inom Region Uppsala, självklart med teknikerna i den egna arbetsgruppen men också med Akademiska sjukhusets fastighetsgrupp, förvaltningsgruppen för E-tjänstekort, förvaltningarnas säkerhetsavdelningar m fl.

Dina kvalifikationer
Du har några års erfarenhet av administrativt arbete och kundservice. Vi tror att du antingen arbetat med renodlad administration och handläggning, eller i en verksamhet där du möter kunder över disk och där administration också ingår. Har du tidigare arbetat administrativt med säkerhet, passersystem, skal-skydd eller liknande är det en merit. Du är noggrann, strukturerad och har erfarenhet av att arbeta med administration och service. Du är en van datoranvändare och sätter dig snabbt in i olika typer av systemstöd. Din talade och skrivna svenska är mycket god och din talade engelska är god.

Din kompetens
Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och har hög intregritet. 

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring tjänsten så kontakta teknikchef Jonas Eriksson på tel. 018-611 61 54.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Handläggare lås och passersystem

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb