teknikjobb.se

Heattreatment technician 1

Företag Epiroc
Ort
Utgår

2019-08-20

Ansök nu

Heattreatment technician 1

Operatör inom värmebehandling – Epiroc 

Var med i en av Sveriges modernaste maskinverkstäder!

Epiroc söker operatör inom värmebehandling. Du får vara del av uppbyggnadet av vår nya anläggning!

Är du den vi söker? 

Vår verksamhet 

Hjärtat i Epiroc’s borriggar är våra hydrauliska bergborrmaskiner. Vi tillverkar dem helt i egen regi, från råämne via värmebehandling och avancerad bearbetning, till högteknologiska precisionsprodukter. Vi arbetar i en av Sveriges modernaste maskinverkstäder med många förstklassiga metoder och nya verktyg.

Vi söker nu en operatörstekniker med inriktning mot värmebehandling. I rollen får du möjligheten att vara med och utveckla vår nya anlägggning med den senaste tekniken. Du kommer arbeta i en modern miljö i en automatiserad produktion.

Arbetsuppgifter 

Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett operativt ansvar att värmebehandla och kontrollera detaljer enligt ritning och instruktion. Du säkerställer att detaljerna har rätt kvalité, samt startar och färdigrapporterar tillverkningsorder. Du fyller i checklistor och övervakar systemen. Sköter viss materialhantering samt maskin och arbetsplatsutrustning såsom; städning, smörjning och påfyllning av förbrukningsmaterial, vätskor, mm. Rollen innebär även att du beställer och byter gaser och gasflaskor samt

förbereder och ta fram utrustning och verktyg för nästkommande order.

Du kommer ha kontakter både internt och med externa leverantörer. Du arbetar 2-skift och vid behov vara tillgänglig för beredskap.

Du förväntas stötta och bidra till produktionsgruppens övergripande mål gällande säkerhet, kvalité, leverans och kostnader. Du kommer även ta en aktiv roll i att driva förbättringsarbete, ta del av ny teknik samt att delta i rationaliseringar och förbättringar vad gäller metod, arbetssätt och rutiner. Vårt arbete i produktion styrs mycket utifrån våra värderingar; det alltid finns ett bättre sätt, vi kommunicerar för att uppnå resultat, vi gömmer oss inte och vi tror på öppenhet samt att vi vill vara en lärande organisation i allt vi gör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med ett arbete med stor variation och som drivs av nyfikenhet att hitta nya lösningar och arbetssätt. Du har fokus på rutiner och säkerhet, gillar att arbeta i en miljö som kräver en del fysiskt arbete. Du är noggrann, har lätt att ta till dig information och med en vilja att ständigt lära och utvecklas. Rollen kräver många kontakter, både internt och externt, det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta, lyssna och kommunicera. Meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Du har dessutom 3-årig verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Epiroc betraktar olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, kompetens och erfarenhet som en tillgång till vår organisation. Vi ser att olikheter bidrar till nya idéer och förbättringar, vilket leder till innovation och varaktiga, långsiktiga resultat.

Vår kultur och värderingar

Våra värderingar Innovation, Engagemang och Samarbete baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid.

För att uppnå detta vill vi att du som arbetskollega ska vara nyfiken och motiverad. Det är även viktigt att vi som team skapar en arbetsmiljö där människor bryr sig om varandra.

När du arbetar på Epiroc kommer du till en miljö där du kan växa och utvecklas, och nå alla de mål som du och din chef kommer överens om.

För mer information

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef: Jens Krisat, 072-083 81 80 Vid frågor om processen kontakta rekryteringsspecialist: Maria Roseen 076-496 56 74.

Skriv ett kort brev om dig själv och vad som gör dig intresserad av tjänsten samt bifoga ditt CV. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Dela detta jobb

Heattreatment technician 1

Epiroc