teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Du ingår i en grupp på sex personer som i huvudsak arbetar med service och underhåll av hydrauliska utrustningar och komponenter i förädlingsverken. Utöver detta jobbar du med kontroller och inspektioner i Kiruna och Svappavaara. I arbetet ingår även reparationer av ingående komponenter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om problemlösning och nya utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och har god anläggningskännedom. Arbetet kräver flexibilitet då omprioritering av arbetsuppgifter är vanligt förekommande.
Du har gymnasial utbildning, eller motsvarande, med inriktning mot industri samt kunskaper i hydraulik/pneumatik. Kännedom inom el eller VVS samt dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Körkort B
Skiftform: Dagtid
I tjänsten ingår beredskap

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-03-01.
För ytterligare information om rekryteringen kontakta Kent Strandelin 0980-71682

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Befattning
Mekaniker

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-01

Hydraulmekaniker till Malmförädlingsverken

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb