teknikjobb.se

 

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel och en av Sveriges största kommersiella hyresgäster med den övergripande uppgiften att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. Med mat och måltider som en given utgångspunkt och med vårt starka varu­märke som grund, har vi på ICA en unik möjlighet att skapa livfulla hållbara platser och destinationer där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. För oss är fastigheter i sig inte det viktigaste, utan det är livet i och omkring dem. Däremot är fastigheter vår utgångspunkt när vi skapar nya och bättre förutsättningar för det goda livet. Med det synsättet, kan vi göra skillnad för våra kunder.

Läs mer om ICA Fastigheter på www.icafastigheter.se och ICA Gruppen på www.icagruppen.se.


Affärsområdet Affärs- och Projektutveckling inom ICA Fastigheter genomför fastighetsprojekt från första idé till färdigställande. Vi arbetar nära handlare och övriga ICA med målet att skapa hållbara och livfulla handelsplatser. Nu söker vi en engagerad och kommunikativ projektledare till vårt kontor i Arlöv som vill utvecklas tillsammans med oss för en god morgondag. Varje dag.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du att ansvara för fastighetsprojekt inom ICAs handelsplats­utveckling. Du kommer att vara delaktig i alla projektfaser från projektidé till färdigställt projekt, där fokus för arbetet ligger på projektgenomförande.

I denna projektledarroll kommer du att arbeta med projekt för våra ägda fastigheter. Våra projekt består av fastighetsförvärv, detaljplaneändring och andra myndighetsbeslut, framtagande av förfrågningsunderlag, upphandling och byggnation. I ett förvärv bistår projektledaren med teknisk kompetens i transaktionsaffären och i projektutvecklingsskedet deltar projektledaren med fokus på genomförandefrågor, men också i framtagande av projektkalkyl. Projektledaren ansvarar för projektutvecklingsarbetet i mer avgränsade projekt, och deltar som projektmedlem i de utvecklingsprojekt som har mer komplext innehåll.

Arbetet sker i nära samarbete med ICAs etableringsavdelning och övriga funktioner inom ICA Fastigheter. Vi lägger stor vikt vid en god kommunikation med projektets intressenter och i ditt ansvar ingår att säkerställa att projektet följer uppställda mål avseende ekonomi, tid och kvalitet och hållbarhet.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom samhällsbyggnadsområdet eller har motsvarande kunskaper. Du har djup kunskap om byggprocessen och projektledning av byggprojekt. Du har erfarenhet från upphandling av entreprenader och har goda kunskaper om byggherrens arbetsmiljö­ansvar. Erfarenhet från ombyggnadsprojekt där hyresgästen bedriver sin verksamhet under tiden är meriterande.

Inom ICA Fastigheter pågår utvecklingsarbete inom det digitala området, där målsättningen är att varje fastighet ska ha en digital tvilling och att vi på sikt inte bara arbetar med BIM utan också FIM för förvaltningsskedet. Erfarenhet av, och intresse för, BIM och VDC är meriterande och det finns goda möjligheter att bidra till bolagets utveckling inom detta område.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du är nyfiken och bra på att samarbeta med externa och interna parter och har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Du trivs med att jobba i en föränderlig miljö med många kontaktytor. Du är förtroendeingivande och agerar med ett service- och affärsmässigt perspektiv. Du är stabil, självständig och strukturerad i ditt arbete. Du är en van administratör som har god ordning på beslut och dokumentation i dina projekt.

Placering
Projektledaren tillhör avdelning Projektledning som ingår i Projekt- och Affärsutveckling. Avdelningen hanterar projekt över hela landet och har medarbetare på flera orter i Sverige. Placering för denna tjänst är i Arlöv. 
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser och vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarande. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

FÖR ICA FASTIGHETER är inte fastigheten det viktigaste utan livet i och runtomkring. Det handlar om att förstå och ta tillvara på flödet av människor hur vi vill bo och leva. Se filmen om ICA Fastigheters stadsbyggnadsstrategi.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar ICA Fastighet med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. 

För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på telefon 070 - 989 50 13. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Branschkategori    Fastighet
Bransch    Projektledare

 

 

Ica Fastigheter - Projektledare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Dela detta jobb