teknikjobb.se

Industrielektriker - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Industrielektriker - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services Värmeservice består av kraftverk, vattenverk, hamn samt mellanlagring av olja. Till kraftverket hör en hamn med över 200 anlöp per år. Vattenförsörjning och oljelagring är två andra delar som också ingår i verksamheten. Verksamheten består av två avdelningar som driver gasturbiner, kraftverk, vattenverk, hamn samt mellanlagring av olja.

Vi behöver förstärka verksamheten och söker nu en erfaren industrielektriker!

Din roll som industrielektriker
Ombyggnation och omkonstruktioner gör vi till stor del i egen regi.Allt inom el på anläggningen ingår i tjänsten, till exempel belysning,brandlarm, telesystem, fiber, mm. Vi har flera olika spänningsnivåer inom lågspänning, och högspänning, då vi arbetar i ställverk med spänningsnivåer mellan 130kV- 400V.

Som industrielektriker på kraftverket och i hamnen får du arbeta med:
- underhåll
- felsökning
- kontrollanläggningsmontage
- provning, montage och revision
- enklare mekaniska arbeten och ibland ventilationsjobb

Tillsammans med dina arbetskamrater arbetar du också med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. I arbetsuppgifterna ingår även att agera arbetsledare för entreprenörer. Vi erbjuder stort utrymme för att ta egna initiativ. I gengäld förväntar vi oss att våra medarbetare följer de regler och ramar som reglerar vår verksamhet.

Dina kvalifikationer som industrielektriker
Vi söker dig som har:
- relevant gymnasiekompetens eller dokumenterade utbildningar och några års erfarenhet av att arbeta som industrielektriker.
- goda kunskaper vad gäller att läsa el-scheman
- erfarenhet av ställverksarbete
- kunskap om PLC-programmering i MITSUBUSHI och Siemens applikationer är meriterande

 Som person tycker du om att lösa tekniska problem och få användning av din kreativa förmåga. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och drivs av att skapa resultat. Då vi jobbar i mindre team ser vi gärna att du är social och öppen med förmåga att samarbeta och kommunicera med olika typer av personer. Vi erbjuder stort utrymme för att ta egna initiativ. I gengäld förväntar vi oss att våra medarbetare följer de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. 

B-körkort är krav för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är en dagtidstjänst och utryckning/beredskap kan förekomma vid behov. Uppdrag på andra anläggningar kan vid behov bli aktuellt.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Patrik Johansson, 0703-86 61 52 (semester v 26-30). För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.

Fackliga representanter för denna tjänst är Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Ralph Gustavsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Industrielektriker - Vattenfall Services

Vattenfall AB