teknikjobb.se

Vi söker en teknisk specialist inom Packet Core till ett företag inom telekombranschen. Förtagets produktområde inom Packet Core växer och därav behövs förstärkning av ytterligare en kompetent kollega i företagets kundteam.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i företagets kundteam med att stötta kund med egenutvecklade produkter inom Packet Core i det tidiga stadiet av övergången till 5G. Genom din redan djupa tekniska kunskap inom området kommer du att ha en viktig funktion i att ge support, felsöka och lösa komplexa tekniska problem för kunds räkning. Du kommer att gå ner på djupet i din felsökning och gå in på djupet i att hitta orsaken och lösning till vanligt förekommande problem.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig med ingenjörsutbildning som har tidigare erfarenhet av telekombranschen. En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet av support och då allra helst av Packet Core produkter. Du rör dig vant i Linux/Unix miljö och har en stor förståelse för IP-protokoll och IP-baserad routing.

Du uppskattar att arbeta med banbrytande teknik och ser därför till att hålla dig uppdaterad för att hänga med. Viktigt är att du uppskattar felsökningsprocessen och att hitta roten till lösningen på komplexa tekniska problem. Du tycker om att vara en nyckelperson inom ditt teknikområde och att många förlitar sig på din kunskap för att lösa brådskande problem hos kund. Samtidigt är du en professionell teamplayer med god kommunikationsförmåga.

Du har flytande kunskaper i engelska i tal och skrift.
Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på telefon 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Ingenjör med erfarenhet av telekombranschen

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb