teknikjobb.se

Installationselektriker – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-19

Ansök nu

Installationselektriker – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Dalenbergs El & Maskinteknik är ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services och tillhör affärsområdet Installationstjänster. Inom detta nya segment utför vi små och stora projekt inom installationstjänster av elektrisk utrustning med lågspänning. Det kan handla om personer som behöver hjälp med att montera exempelvis vägguttag, strömbrytare, solceller och laddboxar till industrier som behöver få allt elektriskt installerat, från montering av belysning och vägguttag till kompletta maskininstallationer.

Vi fortsätter nu expansionen och behöver därför anställa erfarna installationselektriker.
 
Din roll som installationselektriker
Som installationselektriker hos oss arbetar du mot både företags- och privatkunder med service, felavhjälpning och underhåll. Du kommer även att vara involverad i pågående projekt på Vattenfall Services. Det här är ett jobb för dig som vill ha ett omväxlande arbete och som gillar att lösa tekniska problem i fält. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Dina kvalifikationer som installationselektriker
– Gymnasial elinstallationsutbildning
– B-körkort 
– några års erfarenhet från branschen 
– ESA utbildning är meriterande

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du har kunden i fokus, en hög servicenivå och drivs av att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledare och du värdesätter ett noggrant och kvalitetsinriktat arbete med tydlig framdrift.

Placeringsort: Jordbro 
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Gamst 0722-093414.
Information kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt 0724-520789

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 augusti!

Följ oss gärna
Linkedin – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Dela detta jobb

Installationselektriker – Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Vattenfall AB