teknikjobb.se

Internkommunikatör

Företag Riksgälden
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Internkommunikatör

Vill du skapa engagemang och intresse som bidrar till att nå övergripande verksamhetsmål?

Vi erbjuder dig

Du ansvarar för att proaktivt planera, genomföra och följa upp intern kommunikation. Du ansvarar för intranätet för vilket du också skriver, producerar och publicerar - ditt mål är att skapa ett levande och spännande intranät. Du har ständig kontakt med olika delar av myndigheten i en rådgivande och stödjande roll. Tillsammans med HR driver du arbetet för att stärka Riksgälden som arbetsgivare. Du bistår även i andra arbetsuppgifter på kommunikationsenheten.

Arbetet sker i högt tempo med krav på hög kvalitet.

Du rapporterar till kommunikationschefen och arbetar också nära biträdande kommunikationschef i det operativa arbetet. Du ingår i ett team på 8 kollegor bestående av pressansvarig, webmaster, innehållsansvarig, översättare och kommunikatörer. Vi jobbar tätt tillsammans och kliver ofta in i varandras roller och arbetsuppgifter. På Riksgälden är vi ca 200 medarbetare som sitter i centrala Stockholm.

Din profil

Du är nyfiken och driven och trivs med att arbeta självständigt inom dina ansvarsområden. Att arbeta med många frågor parallellt och mot deadline stimulerar dig. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann. Du är stilist och skriver bra, snabbt och enkelt. Dessutom är du van att arbeta med bildhantering och har ett estetiskt öga. Du är en lagspelare med förmåga att skapa goda relationer och du är diplomatisk.

Du ska ha:

  • utbildning inom kommunikation, journalistik eller motsvarande som vi anser relevant
  • minst 5 års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete
  • kunskap i Sharepoint
  • deltagit i intranätsprojekt

Meriterande:

  • internkommunikatörsroll
  • projektledarroll i intranätsprojekt

Vi kommer att lägga stor vikt vid pålitlighet och lämplighet till tjänsten samt dina personliga egenskaper.

Övrig information

Som anställd vid Riksgälden kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov. Svenskt medborgarskap är ett villkor där anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan via www.riksgalden.se/jobb senast den 18 augusti 2019. Bifoga CV, personligt brev och betyg. Ange referens RG 2019/566.

Skrivtest och arbetspsykologiska tester kan komma att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande kommunikationschef Linda Rudberg, 08-613 45 38, eller kommunikationschef Jörgen Eklund, 08-613 45 95.

Om Riksgälden

Riksgälden arbetar för att statens finanser hanteras säkert och effektivt samt att det finansiella systemet är stabilt. Vi har många samhällsviktiga uppdrag, till exempel att förvalta statsskulden och hantera banker i kris. Vi söker dig som vill göra samhällsnytta i finansmarknadens centrum.

Kommunikationsenheten har en central roll i att skapa förståelse och engagemang för Riksgäldens verksamhet och inriktning. Enheten skapar förutsättningar för tillgänglig, relevant och aktuell information som främjar Riksgäldens verksamhetsmål. För mer information se riksgalden.se

Dela detta jobb

Internkommunikatör

Riksgälden