teknikjobb.se

KALKYLATOR

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

KALKYLATOR

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi behöver en KALKYLATOR med god erfarenhet inom rivning, sanering och byggbranschen med placering på vårt regionkontor i Rotebro.

Som kalkylator har du ansvar för genomgång och utvärdering av inkomna förfrågningsunderlag samt att utifrån dessa skriva anbud till kunden. Du driver hela processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbud samt även bistå produktionsledare under projektets genomförande.

Tjänsten innebär att du kommer att:
- kostnadsberäkna och ta ansvar för förfrågningar och anbud 
- sammanställa och redovisa efterkalkyler
- sammanställa rapporter på in- och utflödet av förfrågningar
- bevaka marknaden, prisbilden för våra tjänster
- skapa kontakter med nya kunder samt upprätthålla kontakten med befintliga

Vem söker vi? 
Du har tidigare arbetat med att räkna på arbeten, gärna från liknande bransch och har ett tydligt affärstänk. Du har hög social kompetens då arbetet kräver att du samarbetar med olika personer och olika grupper. Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska i båda tal och skrift.

För att du ska lyckas i arbetet krävs struktur och en god förmåga att planera arbetet, ett bra affärssinne och förmåga att fatta snabba beslut.

Vad för arbete erbjuder vi? 
Du får möjlighet att komma in i en spännande roll i ett framåtriktat företag som är i ständig tillväxt. Vi är ett företag som är förändringsinriktade, affärsmässiga, har ett stort mod och vågar vara annorlunda samt är inställda på att lyckas med det vi företar oss. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt ansvarsområde självständigt. Vi söker en person som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med sig av sin erfarenhet, sitt engagemang och driv.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns på arbetsplatsen. 

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontakta vår marknad och försäljningschef Fredrik Karpmyr, 010-143 00 07. 
Sista ansökningsdag 4/8!

Dela detta jobb

KALKYLATOR

Relita Industri & Skadeservice AB