teknikjobb.se

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom test, inspektion och certifiering i världen.

Affärsområde Safety & Quality Management Nordic har kompetens inom alla de områden som krävs för att kunna erbjuda kunder ett komplett tjänsteutbud inom Arbetsmiljöområdet. Vi består idag av 5 affärsenheter inom ”Arbetsmiljö/HSE”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Process- & Maskinsäkerhet”, ”Vindkraft” samt ”Järnväg”.

Nu söker vi en driven konsult, som vill utvecklas inom Maskinsäkerhet och Arbetsmiljö.

Vi har erfarna specialister inom Maskinsäkerhet och Arbetsmiljö, som kan bidra till din fortsatta utveckling. Vi kompetensutvecklar dig genom mentorskap samt genom deltagande i arbetsteamteam tillsammans med vår erfarna personal.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som kanske har någon ingenjörsutbildning i botten t ex inom arbetsmiljö eller maskinteknik, alternativt arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt. Du bör ha några års erfarenhet av arbete med Maskindirektivet och Riskbedömningar inom industriell verksamhet samt ha arbetat med arbetsmiljö inom industrin eller inom annan verksamhet.

Det är viktigt att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö. Stämmer detta in på dig?

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö är det centralt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Du skall vara villig att resa om behov uppstår, då våra kunder finns i olika delar av landet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande

VI ERBJUDER

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Affärsområde Safety & Quality Management avser att utöka sin verksamhet inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete samt deltagande i internationella projekt. Vidare finns möjligheter till utveckling inom våra övriga kompetensområden.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, aktiviteter/resor via Club DEKRA och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Göteborg

ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att höra av dig till oss redan nu!

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2019-08-14.

KONTAKTPERSONER

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stf. Affärsområdeschef: Bo Andersson Tel.010-455 12 03 eller Affärsområdeschef: Jari Salo: 010-455 12 22

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Konsult inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb