teknikjobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Äntligen är sommaren här men vi är redan taggade inför hösten! Är du, eller vill du bli konsult och är på jakt efter uppdrag inom fastighetsförvaltning? Skicka in din intresseanmälan till oss idag!

Tjänsten
För framtida uthyrningsuppdrag söker vi på Fasticon Kompetens dig som vill arbeta som fastighetsförvaltare i Stockholm eller andra delar av Mellansverige. Vi ser en efterfrågan hos våra kunder och vill gärna komma i kontakt med dig som vill bli uthyrd konsult eller arbeta som underkonsult.

Som fastighetsförvaltare kommer du självständigt ansvara för förvaltningen av dina fastigheter och vara kundansvarig mot hyresgästerna. Uppdraget du har blir att tillsammans med kunden planerar och utvecklar fastigheterna så att de möter verksamhetens behov.

Kvalifikationer

  • Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning eller likvärdig kompetens
  • Du har genom din kunskap och erfarenhet ett starkt helhetsperspektiv och förstår fastigheters korta och långsiktiga tekniska krav och möjligheter
  • Du har god kunskap vad gäller avtal, hyresjuridik och entreprenadbestämmelser  

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Det är viktigt att du är en teamspelare och en självstartande person. Du är en trygg och stabil person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt driver dina processer.
Då denna roll innebär mycket kontakt både med samarbetspartners tillika hyresgäster är det av stor vikt att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter goda relationer.

Uppdragets omfattning
Tillfälliga konsultuppdrag med normal varaktighet om 6 till 12 månader.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som interim fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-4154311.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Branschkategori    Konsulter
Bransch    Annat

 

Fasticon Konsultuppdrag fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Dela detta jobb