teknikjobb.se

Kontrollanläggningsingenjör Underhåll – Trollhättan

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-17

Ansök nu

Kontrollanläggningsingenjör Underhåll – Trollhättan

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Gillar du blandningen av gammal och ny teknik och utmanas av att få det att samverka? Trivs du med att arbeta med underhållsfrågor och med ett systembaserat arbetssätt? Då har vi en spännande utmaning att erbjuda!

Till gruppen Underhåll Transformatorstationer och Lokalnät som idag består av ett 20-tal medarbetare söker vi nu en kontrollanläggningsingenjör. Vi ansvarar för att sköta underhållet av Vattenfalls elnät i hela Sverige. Här finns anläggningar som har hundra år på nacken likväl som det finns helt nya anläggningar med den absolut senaste tekniken. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får använda din tekniska kompetens i en omväxlande arbetsmiljö.

 

Du kommer att

  • Ansvara för underhållet av våra kontrollanläggningar i hela Sverige
  • Beställa underhållsåtgärder, värdera förslag på underhåll och föreslå reinvesteringar
  • Genomföra tekniska och ekonomiska uppföljningar av entreprenörer
  • Arbeta med uppgifter och frågeställningar kopplade till anläggningarna och dess kontrollanläggning
  • Delta i förstudier och projekt

  

Vi söker dig som har
Högskoleutbildning gärna med inriktning elkraft alternativt annan teknisk inriktning. 

För att passa för rollen så behöver du vara självgående och ha förmåga att ta ansvar och strukturera arbetsuppgifter och driva processer vidare. Du är lösningsorienterad och har förmåga att fatta beslut i både tekniska och ekonomiska frågor utan att för den skull tappa fokus på kvalitet och säkerhet. Du trivs med ett systembaserat arbetssätt och räds inte att arbeta i komplexa system. Likaså har du god social förmåga och lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska. Resor i tjänsten förekommer.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Att arbeta med komplexa system på ett systematiskt sätt
  • Underhålls- och anläggningsdokumentation
  • Att arbeta med kontrollanläggning och dess utrustningar.

   

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se 

Övrig information

Rekryterande chef: Martin Horvat, 073-0842781

Rekryterare: Johan Macdonald, 073-0852763

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Sista ansökningsdag: 17 Februari 

Befattning: Underhållsingenjör

Placeringsort: Trollhättan

 

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.

Dela detta jobb

Kontrollanläggningsingenjör Underhåll – Trollhättan

Vattenfall AB