teknikjobb.se

Kontrollanläggningsingenjör, Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-20

Ansök nu

Kontrollanläggningsingenjör, Vattenfall Services

Kontrollanläggningsingenjör

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som Kontrollanläggningsingenjör. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning?

Din roll som Kontrollanläggningsingenjör

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Underhåll och felsökning i kontrollanläggningar/reläskydd

• Konfiguration och idrifttagning av kontrollanläggningar/reläskydd

• Mindre konstruktionsanpassning i samband med idrifttagningar

Du kan vid behov också anta rollen som ledare för projekt och vid olika åtaganden som ligger inom ditt kompetens- och teknikområde

Dina kvalifikationer

• Eftergymnasial (Civilingenjör, Högskoleingenjör eller utbildad via YH) inom Elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft

• B-körkort

• Talar och skriver svenska obehindrat (engelska är meriterande)

• Branscherfarenhet inom elkraftanläggningar, skydd och kontroll av elnät

Erfarenhet av arbete med reläskydd i anläggningar inom 70-400kV är meriterande. Det förekommer resor i tjänsten, så det är viktigt att du ser positivt på att det är en del av ditt arbete.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jakob Blücher 076-789 03 30, jakob.blucher@vattenfall.com

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Anneli Jarlsheim 076-585 28 76

Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stockholm/Sollentuna, Järfälla, Östhammar eller Västerås 

Hemstationering kan vara aktuellt.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 20 feb 2020. Vi kommer att tillämpa löpande urval.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location: Stockholm

Dela detta jobb

Kontrollanläggningsingenjör, Vattenfall Services

Vattenfall AB