teknikjobb.se

logga

KVALITETSTEKNIKER

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

KVALITETSTEKNIKER

Vi förstärker gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.

ARBETSUPPGIFT:

Som kvalitetstekniker kommer du att ansvara för kvaliteten på en av våra produktionsavdelningar med tillverkningsprocessen för kaminer, skorstenar och tillbehör. Du medverkar i utveckling av nya produkter/processer för att säkerställa en stabil produktion samt förbättringsarbete i daglig produktion. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar.

En viktig del är problemlösning tillsammans med övriga avdelningar och medarbetare på företaget, då du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader.

Du ingår i en grupp som består av ett antal kvalitetstekniker med olika ansvarsområden.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Analysera kvalitetsutfall för produkt och process samt initiera förbättringsarbete på lång och kort sikt.
  • Utföra olika uppföljningar samt deltaga vid externa revisioner
  • Utveckla riskbedömningar(FMEA), styrplaner och skapa kontrollunderlag
  • Kvalitetssäkra ändringar på produkt och process
  • Delta i projektarbeten för nya produkter och processer

DIN BAKGRUND:

Du har sannolikt en teknikutbildning från högskola/universitet, i kombination med praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet inom ständiga förbättringar. Viktiga personliga egenskaper är att du är problemlösande, strukturerad, analytisk och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Du arbetar inom hela organisationen, vilket kräver att du har lätt att samarbeta med andra, är lyhörd och att du känner dig bekväm i att ha den drivande rollen i en grupp.

Erfarenhet om plåtbearbetning, svetsning, målning, montering och form o läge är meriterande, samt erfarenhet från problemlösning och SIX sigma metoder.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 29 februari. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE  

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

Hjärtlig välkommen!

KONTAKTPERSONER

Ann Ohlsson

Ansvarig för tillverkningskvalite

0433-27 30 00

ann.ohlsson@nibe.se

Kenneth Magnusson

Kvalitets- och miljöchef

0433-27 30 00

kenneth.magnusson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
KVALITETSTEKNIKER

NIBE AB