teknikjobb.se

Laboratorieingenjör för uppdrag på AstraZeneca

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-02-20

Ansök nu

Laboratorieingenjör för uppdrag på AstraZeneca

Modis Life Science söker nu efter en konsult till ett uppdrag som laboratorieingenjör på AstraZeneca i Södertälje. Vi söker dig som har en utbildning inom mikrobiologi eller molekylärbiologi och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär. Som konsult blir du anställd hos Modis Life Science, en del i Adecco Group, en av världens största HR-Partners. Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 27 januari. Intervjuer och urval sker löpande.

Kort om uppdraget

Välkommen till AstraZenecas "produktions-hjärta" i Södertälje, en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel. Här trivs vi i en högteknologisk och LEAN-baserad miljö där vi värderar samarbete, förbättringsarbete och smarta lösningar högt. Våra två siter ligger vackert med närhet till stad, vatten och skog. Varför inte starta dagen med ett spinning-pass, koppla av med mindfulness på lunchen eller avsluta dagen med att sjunga ut i vår AstraZeneca-kör? Häng på!

Vi kan nu erbjuda dig en möjlighet att bli en del av kvalitetsorganisationen på Sweden Operations då vi söker en engagerad och drivkraftig person som vill arbeta med mikrobiologiska analyser av våra slutprodukter, API:er, vattensystem m.fl på avdelningen QA Mikrobiologi.

Din spelplan

Vi analyserar prover från hela vår tillverkningsorganisation i Södertälje, vilket är den i särklass största tillverkningsenheten inom AstraZenecas nätverk och står för ca 40 % av allt som produceras inom företaget. Vi får även prover för analys från vår forskning och utveckling som ligger i Mölndal, Göteborg. Det är många olika flöden och läkemedelstyper som kommer till vår organisation samt alla miljökontroller vi som tas hos oss i Södertälje och Mölndal.

Din roll

Arbetet som laboratorieingenjör innebär att du arbetar i ett stort flöde av prover från flera olika tillverkningsprocesser. Det är en stimulerande miljö med högt tempo där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamheten arbetssätt som är effektiva ur ett verksamhetsperspektiv samtidigt som de uppfyller de lagkrav, policys och globala ramverk som finns.

Arbetet innefattar att utföra mikrobiologiska analyser, bedöma resultat samt sammanställa och rapportera laboratorieresultat. Du kommer också att utreda kvalitetsavvikelser, medverka vid utbildning av produktionspersonal inom mikrobiologi samt medverka och leda verksamhetsprojekt i vårt förändringsarbete på avdelningen. Till arbetet innebär även att utfärda och remissa GMP-instruktioner gällande avdelningens verksamhet.

I din tjänst kommer det ingå många olika provflöden och produkttyper, vilket kommer ge dig närhet till de mediciner som vi producerar till våra marknader, både inom aseptiska produktflöden och icke sterila läkemedel.

Vi förutsätter

Att du har naturvetenskaplig högskoleexamen om företrädesvis 180p (3 år) innehållande bakteriologi och molekylärbiologi. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med mikrobiologi, företrädesvis med prokaryota mikroorganismer. AstraZeneca verkar i en internationell miljö vilket ställer krav på att du kan leda och driva arbetsuppgifter och rapportskrivning på svenska såväl som på engelska. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.

Framgångsfaktorer

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mikrobiologiska analyser inom kvalitetssäkrad laboratorieverksamhet, eller arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik. Du behöver vara intresserad av arbete i GMP-styrd verksamhet och gärna ha erfarenhet från arbete med LEAN. Du är noggrann och initiativrik och trivas i att ha flera parallella leveranser och bli stimulerad av att arbeta i ett högt tempo.

Dela detta jobb

Laboratorieingenjör för uppdrag på AstraZeneca

Modis Sweden AB