teknikjobb.se

-->

Laboratorietekniker till Radiofarmaciverksamheten, Bild & Funktion, Solna

Ansök nu

Laboratorietekniker till Radiofarmaciverksamheten, Bild & Funktion, Solna

 

Vi erbjuder  
Vi söker en engagerad laboratorietekniker med tidigare erfarenhet av GMP reglerad verksamhet som vill bli en del av vårt team på Radiofarmaciverksamheten i Solna. Vi har en omfattande produktion av radioaktivt märkta sterila läkemedel för användning inom klinisk patientdiagnostik (PET och SPECT) och ett flertal forskningsområden.
Inom Radiofarmaciverksamheten erbjuder vi ett utvecklande och spännande arbete i en verksamhet som befinner sig i en expansionsfas. På Nya Karolinska Solna (NKS) finns ett av Europas största och modernaste radiofarmacilaboratorier som ska tillgodose sjukvårdens framtida behov av radiofarmaka. Verksamheten arbetar just nu med att ta de nya lokalerna på NKS i drift, inklusive utrustning för tillverkning och kvalitetskontroll. Vår målsättning är att vara etablerad på NKS under 2020. 
 
Ta chansen att bli en del av en växande organisation med stimulerande och varierande arbetsuppgifter! 

Om tjänsten
Som laboratorietekniker hos oss på Radiofarmaciverksamheten kommer du att utföra praktiska arbetsuppgifter i anslutning till läkemedelsproduktion, samt i renrum. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: 

  • Beställning, mottagning och påfyllning av varor
  • Bemanning av godsmottagning
  • Avfallshantering
  • Renrumskontroller (tex partikelmätning)
  • Hantering av disk
  • Skicka och ta emot paket och rörpostförsändelser 
  • Kontakt med leverantörer 
  • Utrustningsansvarig för enklare utrustningar 
  • Beredning av buffertar och lösningar enligt instruktion

Möjlighet till ytterligare övrigt förekommande arbetsuppgifter finns och dessa kan anpassas efter kompetens, erfarenhet, intresse och verksamhetens behov. Då efterfrågan på våra radiofarmaka är störst på morgonen startar arbetsdagen tidigt.
 
Vi söker 
Vi söker dig som är en serviceinriktad och social person med stort engagemang som trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Du ska ha ett gott sinne för ordning och reda, vara initiativtagande och noggrann. Vi ser gärna att du kan hantera flera saker parallellt och har förmåga att planera och prioritera din arbetsdag efter behov. Du ska kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer 
Det är krav på att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, alternativt erfarenhet från arbete i GMP-reglerad verksamhet i minst två år. Erfarenhet av arbete i och i anslutning till renrum är meriterande. Du ska ha minst gymnasieutbildning. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin, Radiofarmaci och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.  

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Laboratorietekniker till Radiofarmaciverksamheten, Bild & Funktion, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset