teknikjobb.se

Är du en vass landskapsarkitekt med några års erfarenhet och stort engagemang? Hos oss får du inte bara jobba med utmanande uppdrag i en inspirerande miljö – du får också några av branschens absolut bästa kollegor.

Om oss
Välkommen till Tengbom och vårt huvudkontor i Stockholm med runt 250 medarbetare och stans troligtvis bästa utsikt. Vi drivs av strategisk rådgivning; att analysera vad som händer runtomkring oss och våra kunder och utveckla proaktiva helhetslösningar. Mest värde skapas när vi kopplar på ett spektrum av kunskaper och därför jobbar vi helst tvärdisciplinärt i olika konstellationer utifrån varje projekts specifika förutsättningar.

Inom affärsområdet Stadsutveckling hittar du oss på studio landskap, 22 medarbetare som genom en stark lärande- och samarbetskultur driver ett av Sveriges starkaste erbjudanden på området. Våra tjänster spänner över landskapsarkitektur, stadsbyggnad och kulturmiljö med särskilt fokus på gestaltning samt social och grön hållbarhet. Alltid med målet att utveckla värdedrivna och identitetsstarka lösningar utifrån människans behov och platsens förutsättningar. Tillsammans driver vi tydligt och effektivt samarbete med både kunder och andra intressenter, inte minst genom att arbeta med 3D. Vi utför många olika typer av utredningar och anlitas allt oftare för vår kompetens inom dialogprocesser och barnkonsekvensanalyser.

Om dig
Nu letar vi efter dig som med motsvarande engagemang vill vara med och driva utvecklingen av vårt erbjudande tillsammans med oss. Som landskapsarkitekt och del av vårt team erbjuder vi inte bara utmanande uppdrag och stort inflytande i en inspirerande arbetsmiljö. Du får också väldigt fina och roliga kollegor (det sägs att vi är bäst både på fikarasten och runt pingisbordet).

Arkitektonisk spets och kvalitet är avgörande för dig. Du har talang för gestaltning men också erfarenhet av projektering – med andra ord har du förmågan att gå från idé till verklighet. Tillsammans med teamet driver du spännande, komplexa projekt från strategisk analys via smarta, värdeskapande processer och fram till resultat som överträffar kundens förväntningar. Precis som vi är du också en relationsbyggare med fokus på att odla starka samarbeten med oss och våra kunder. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Du får bland annat jobba med:

 • en stor variation av torg, parker och parkstråk
 • en bredd av bostadsgårdar, skolor och förskolor
 • upprustning av kulturmiljöer

Vi letar efter dig som...

 • Har runt 2 - 3 års erfarenhet som landskapsarkitekt och har arbetat med olika typer av projekt
 • Drivs av uttrycksfull gestaltning och har erfarenhet av projektering, gärna i Revit
 • Är lika noggrann som kreativ i ditt genomförande
 • Är en utåtriktad och initiativrik teamplayer
 • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

 • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

 • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

 • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

 • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

 • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Anna Frank | Kontaktperson

 Skicka email

Landskapsarkitekt till Tengbom Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb