teknikjobb.se

Fastighetsdrift

Som larmtekniker på fastighetsstaben kommer du att möta många olika människor och tillsammans med kollegor bidra till att alla får bra lokaler och fastigheter att vistas i. Vi erbjuder dig att arbeta med en bredd av verksamheter och fastigheter tillsammans med trevliga kollegor. Välkommen med din ansökan!

Fastighetsstabens teknikteam består av sakkunniga specialister. Avdelningen säkerställer rätt kvalitet i projekt och förvaltning när det gäller tekniska installationer. Vi bedriver utvecklingsprojekt som bidrar till energieffektiviseringar genom ny energiteknik, energisnåla uppvärmningslösningar och materialval med hög miljöprestanda.

Fastighetsstabens uppdrag är att vi ska säkra den strategiska långsiktiga lokalförsörjningen för Uppsala kommun och dess verksamheter. Det innebär att du som medarbetare inom fastighetsdriften kommer att arbeta med olika typer av fastigheter, inhyrda som egen ägda. Dessa kan tex vara bostäder, rekreationsfastigheter, vårdfastigheter och pedagogiska lokaler etc.

Ditt uppdrag
Som larmtekniker kommer du att i första hand att arbeta med serviceinriktade uppgifter. Felsökning och dokumentation av inbrottslarm och passagesystem är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du blir ett uppskattat stöd för drift- och förvaltningspersonal med din sakkunskap och du är behjälplig vid framtagning av underhållsplaner för larmsystem. Installation och driftsättning kan också förekomma.

I Uppsala kommun arbetar vi tillsammans och välkomnar nyskapande. Resultatet blir att vi gör skillnad för varandra och för våra kommuninvånare. Teknikteamet arbetar tillsammans för att hyresgäster och fastighetsägare ska få rätt stöd. Det innebär att var och en tar ansvar för att helheten blir bra.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och erfarenhet av arbete inom larm-, passage- och säkerhetssystem. Meriterande är utbildning/erfarenhet med passagesystem som RCO, Aptus och Arx. Du har B-körkort och datavana.

Som person är du bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem samt kan se frågor i ett större perspektiv. Du trivs med att samarbeta med andra och är flexibel och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi värdesätter din förmåga att ta initiativ och vilja att uppnå resultat.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Adnan Hadziagovic, teamledare, 018-727 45 18.

Facklig företrädare: Kommunal, Göran Lindqvist 018-727 44 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Larmtekniker till teknikteam i Uppsala

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-27

Ansök nu

Dela detta jobb