teknikjobb.se

Vi förstärker nu vår plåtavdelning med ytterligare en laseroperatör med placering på NIBE AB i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att arbeta på plåtavdelningen med planlaser. Arbetet är förlagt till skiftgång och du behöver kunna arbeta självständigt. Du kommer att ha ansvar över både ställ och kvalitetskontroller.

DIN BAKGRUND:

Goda kunskaper i ritningsläsning och laserprogrammering är grundläggande kompetenskrav.

Vi tror även att du har en verkstadsteknisk utbildning i grunden och har jobbat med laserskärning och programmering, helst med lasermaskiner av fabrikaten Salvagnini.eller Amada (inget krav)

Erfarenhet av stansning är meriterande då plåtavdelningen även inkluderar stansmaskiner av fabrikaten Salvagnini och LVD-Pullmax.

Du är som person initiativtagande, självständig, flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.

Truckkort är önskvärt.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via ”röd ansökningsknapp”, nedan". I bifogat CV bör vilken/ vilka av ovanstående tjänster du söker framgå. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är ett modernt energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år och drygt 1 100 anställda. Produktsortimentet består i Markaryd av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter drygt 20 miljarder kr och har verksamhet och försäljning i över 130 bolag med över 15 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge
Personalchef Produktion
0433-27 30 00
magnus.ugge@nibe.se

LASEROPERATÖR

Ort
Utgår

2019-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb