teknikjobb.se

Är du en driven och nytänkande glädjespridare som tycker att de verkar vara din grej att jobba med vatten- och avloppsledningsnät? Då kanske detta är jobbet för dig! Vi söker nu fler drivna tekniker som gillar att ta ansvar och vill vara med och forma morgondagens VA-nät.

Vi är en lärande organisation med mångårig erfarenhet och stor kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, kompetenta och trevliga kollegor i ett härligt arbetsklimat. Vi erbjuder dessutom goda anställningsvillkor, flexibla och digitala arbetssätt med kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Ditt uppdrag
Som ledningstekniker arbetar du med drift och underhåll av vårt vatten- och avloppsledningsnät i ett team med ca 20 ledningstekniker i södra respektive norra Stockholm och Huddinge. I arbetsuppgifterna ingår bland annat;

  • läck- och ledningssökning
  • mindre reparationer samt tunnel- och anläggningsinventeringar
  • reparera brandposter och underhåll av gatugjutgods
  • byta och sätta upp nya vattenmätare i diverse utrymmen

Inom enheten utförs även rörinspektioner och högtrycksspolning av avloppsledningar. Vi har en omfattande jourverksamhet, vilket innebär att du vid behov ska vara beredd att ingå i denna.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet från arbete med vatten- och avloppsledningsnät. Vi använder oss av digitala verktyg, varför datavana är ett krav. Erfarenhet av rörinspektion och spolbilsarbeten är meriterande. Arbetet kräver både B och C körkort, där C-körkortsutbildning kan planeras i samband med anställning. Då arbetet ibland kan vara fysiskt ansträngande krävs därför att du är vid god kondition.

Då arbetet innebär mycket kontakter inom och utanför bolaget ska du vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Har du dessutom både tekniskt intresse och praktiska färdigheter samt tycker om att arbeta i utomhusmiljöer så kommer du att trivas som ledningstekniker hos oss.
I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information därför kommer säkerhetsprövning och registerkontroll därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan
Låter detta intressant och jobbet för dig? Du söker jobbet via denna länk
Sista ansökningsdagen är den 8 mars 2020.

För ytterligare information kontaktar du enhetschef Krister Sörling på mejl krister.sorling@svoa.se telefon, 08 - 522 137 93 eller mejla till Teamledarnas mejladress; lrd@svoa.se.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, SACO och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel: 08-522 120 00

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Logga

Ledningstekniker

Ort
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Dela detta jobb