teknikjobb.se

logga

Leveransledare till konsultuppdrag i Norrort

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-03-12

Ansök nu

Leveransledare till konsultuppdrag i Norrort

Vill du arbeta som leveransledare för terminering hos en stor aktör inom telekombranschen? Har du några års erfarenhet av en liknande roll och är intresserad av ett kortare konsultuppdrag? Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som leveransledare kommer du att att leda och avsluta kunder hos en stor aktör inom telekombranschen. Du kommer att ha en del kundkontakt och samarbeta med närliggande grupper för att på ett effektivt och snabbt sätt avsluta kundernas förbindelser. Övriga arbetsuppgifter:

  • Termineringar Networking B2B-flödet
  • Ansvarig för termineringsorder i Melody och SPAN
  • Terminering accesser i SPAN mot leverantör
  • Retur av utrustning
  • Följa upp Accesskostnader

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, och har du även erfarenhet från Telekom/IP ser vi det som starkt meriterande. Du bör ha grundläggande transmissionskunskaper och en vana att söka information från databaser och system. Vidare behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, samt ha goda kunskaper i Office-paketet.

Du erbjuds ett meriterande uppdrag hos en stor aktör i telekombranschen. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos kund. Uppdraget är start omgående och förväntas pågår fram till början av maj. Kunden sitter i norra Stockholm och tjänsten är på heltid. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: leveransledare, leveransflöde, terminering, Melody, SPAN, telekom, telecom, IP.

Dela detta jobb

logga
Leveransledare till konsultuppdrag i Norrort

Jurek