teknikjobb.se

Logistikingenjör

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-03-09

Ansök nu

Logistikingenjör

Har du en eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från logistikområdet? Vill du dessutom arbeta inom ett företag som sätter personen i fokus och ser till din utveckling i din yrkeskarriär? Vi på MODIS söker nu Logistikingenjörer till Göteborg!

Om tjänsten

Som Logistikingenjör på MODIS får du möjligheten att arbeta inom många olika branscher. Vi söker just nu personal som har erfarenhet från Inbound Logistics, Leverantörsutveckling, Förpackningsteknik, Produktionslogistik, Materialflödesoptimering, Lageroptimering eller Supply Chain.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik samt tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin. För att trivas i rollen som konsult på MODIS trivs du i en miljö med många kontaktytor, är självständigt, kreativ och lösningsorienterad. Vidare är nu noggrann, relationsskapande och trivs att arbeta i ett team.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logistikingenjör

Modis Sweden AB