teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Vill du ge dina kunder en bättre vardag? Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i en professionell serviceorganisation! FM-service har ett brett serviceuppdrag med städning, vaktmästartjänster, skötsel av kommunens fastigheter och utemiljö runt dem. I arbetet ingår daglig städning av lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Vi använder oss av branschens moderna metoder. Periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår också. Som servicemedarbetare förväntas du även ta ansvar för samtliga områden vid behov. Vi har nu behov att utöka vår styrka med timanställda medarbetare. Tillträde snarast.

Kvalifikationer

Körkort - Önskvärt B-körkort för manuell växellåda Svenska - Krav Krav: Svenska kunskaper motsvarande lägst kurs D i SFI eller modersmål. God förmåga att använda digitala verktyg - Krav Vår personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför är vana att använda digitala verktyg ett krav. Fysisk förmåga - Meriterande/Önskvärt Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Snarast
Publicerad
2020-08-21
Ansök senast
2020-11-20

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C41105 - 2020

Lokalvårdare

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-20

Ansök nu

Dela detta jobb