teknikjobb.se

Är du en noggrann och strukturerad person, som uppskattar ett flexibelt arbete och har en känsla för detaljer? Då har vi möjligheten för dig! För Qvicksteps räkning söker vi nu en städare på deltid, med goda möjligheter att utökas till heltid efter sommaren!

Rollen
I rollen som städare kommer du att starta och avsluta arbetsdagen på Qvicksteps kontor i Malmö och städa hemma hos privatpersoner i Malmö samt Lund med omnejd. Större delen av arbetet utförs självständigt och arbete i team förekommer endast vid sjukdom eller större uppdrag. Du kommer att utföra 2-3 standardstädningar per arbetsdag. Extrauppgifter inom städning kan förekomma då kunder kan göra tillval såsom exempelvis fönsterputsning och strykning av kläder. 

Tjänsten är på 50%, med goda möjligheter att utökas till heltid efter sommaren, och du kommer att arbeta måndag-fredag under dagtid. Du har ett arbetsschema via en app i telefonen, som du arbetar efter och arbetstiderna varierar.

Din profil
För tjänsten söker vi gärna dig som har erfarenhet inom städ, dock anser vi att personlighet och driv är viktigast. Då ett högt arbetstempo krävs i arbetet tror vi att du kan ha en bakgrund från hotell och restaurangbranschen. 

För att passa i rollen som städare krävs det att du har/kan;

• Vara flexibel och studerar på distans eller deltid
• B-körkort och tillgång till egen bil
• Kommunicera obehindrat på antingen svenska eller engelska 

Då arbetet är fysiskt krävande och arbete hos privatpersoner med husdjur förekommer önskar vi gärna att du har god fysik, är van vid djur och inte har några allergier. 

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna och är punktlig. Vidare har du en bra inlärningsförmåga, är duktig på att kommunicera med såväl kollegor som kunder och har en positiv inställning. Arbetstempot och belastningen kan variera från dag till dag och därför är det viktigt att du är van vid förändring och är stresstålig som person. Vi värdesätter högt att du har ett sunt förnuft och en känsla för detaljer.

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som konsult på TEMP-TEAM där du erbjuds avtalsenliga villkor och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats. Du kommer att arbeta deltid, måndag-fredag och dina arbetstider varierar.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman eller Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

LOKALVÅRDARE TILL DELTIDS/HELTIDSUPPDRAG

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Dela detta jobb