teknikjobb.se

Lokalvårdare/vårdare till dagtjänst på Nattvilan, Förenade Care

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Lokalvårdare/vårdare till dagtjänst på Nattvilan, Förenade Care

VERKSAMHETSBESKRIVNING   

Förenade Care driver Nattvilan på uppdrag av Malmö stad.

Nattvilan erbjuder 14 akuta nattplatser för hemlösa personer (män och/eller par) som fyllt 20 år med socialt sammansatt problematik och har aktivt missbruk och/eller psykisk ohälsa. Platserna är av lågtröskelkaraktär. Platserna erbjuds för nattvila med kvällsmat och frukost.

Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi har engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.    

 

ARBETSUPPGIFTER

Merparten av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av städning. Andra arbetsuppgifter är mathantering, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänst.

I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.    

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård samt erfarenhet av vårdyrket. Meriterande är om du har erfarenhet av målgruppen.

Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har och känner ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Som person har du god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Du är självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

 

ARBETSTID

Dagtjänst på ca 48 %, enligt rullande 4-veckorsschema. Helgarbete förekommer.

LÖN

Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

2020-03-01

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till Marie Nair E-post marien@forenadecare.com

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Ansökningar behandlas löpande

Dela detta jobb

Lokalvårdare/vårdare till dagtjänst på Nattvilan, Förenade Care

Förenade Care AB