teknikjobb.se

Lösningsfokuserad elektroingenjör till Modis!

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-08-07

Ansök nu

Lösningsfokuserad elektroingenjör till Modis!

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten som elingenjör hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag.

Just nu så söker jag till ett specifikt uppdrag till en kund utanför Eskilstuna. Hos kunden kommer du att jobba som reparationsingenjör på kundens elektroniska produkter. Du kommer sitta på kundens site utanför Eskilstuna och utföra service arbeten både från produktion och garanti-ärenden från kunder.

Produkterna är både analoga och digitala (Linux interface), du kommer göra felsökningar, testa och verifiera mot specifikation.

Kunden utvecklar, tillverkar och säljer robusta industriella nätverkslösningar och datakommunikationsprodukter med högt värde för kunden. Du kommer vara en del utav ett team och jobba tätt med kvalité och produktionsteamen.

Från Modis jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, med omnejd.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Vi tror att du har en el/elektronik ingenjörsutbildning i botten. Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin med testning, felsökning av el-komponenter kan du också söka. Du bör ha erfarenhet tidigare från kretskort, lödning, och ha förståelse för schematiska el-ritningar. Rollen är ganska praktiskt så du är av vikt att du kan hantera en multimeter och har basförståelse för olika spänningsklasser.

Du har utmärkta språkkunskaper i såväl engelska som svenska, både skriftligt och muntligt.

Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet ochvåra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Jag kommer hantera och återkoppla ansökningarna efter 12 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lösningsfokuserad elektroingenjör till Modis!

Modis Sweden AB