teknikjobb.se

Målmedveten Relationsskapare till We Tech Talents!

Företag We tech talents
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Målmedveten Relationsskapare till We Tech Talents!

Om tjänsten

We Tech Talents är ett konsultbolag för ingenjörer tidigt i sin karriär, vi anser att en god teknisk utbildning ska löna sig. We Tech Talents fokuserar på spännande uppdrag och att skapa goda förutsättningar för att våra konsulter ska växa i sina yrkesroller. Vi är ett bolag som vill skapa den perfekta mellanlandningen efter studierna och har nu varit verksamma i 6 månader. Under den perioden har vi växt ifrån 2 till över 30 anställda. Vi brinner för att skapa värdeskapande aktiviteter för ingenjörer i början av sin karriär och förstår vikten av en seriös kontakt inför att de tar sina första steg ut i yrkeslivet. Inför hösten söker vi nu ytterligare en medarbetare som har goda erfarenheter av att skapa starka relationer med företag och kandidater i regionen.

Arbetsuppgifter

I rollen förväntas du driva och utveckla företagets konsultaffär. Det innefattar att träffa företag och hitta möjligheter för våra konsulter samt att även vara talangscout och säkerställa att rekrytera in rätt ingenjörer till oss och våra kunder. Vi vill att du är med och formar den kultur vi vill genomsyras av, där kund och kandidatfokus alltid står högst på agendan. Du kommer utöver ovan ha möjlighet att forma din egen roll utifrån dina intressen och We Tech Talents kommande utveckling.

Vi söker dig som

För tjänsten söker vi en kreativ och energifull person med ett tydligt fokus på att skapa starka relationer med kunder, konsulter och kandidater. Du är en person som är orädd och tar dig ann alla typer av arbetsuppgifter och utmaningar. Du har en stark vilja att ta dig framåt och skapa goda resultat. Vi söker en person som når sina mål och som är kreativ att hitta sina vägar dit. Du drivs kort sagt av att lösa saker, och vågar utmana tankebanorna för att nå dit. Du ska trivas i ett klimat med eget ansvar och stor frihet. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet i från konsult eller bemanningsbranschen samt att du brinner för att skapa starka relationer och värdeskapande aktiviteter. 

Startdatum

Enligt överenskommelse under hösten 2019

 Om oss

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

We Tech Talents ingår i koncernen Maintrac Holding. Koncernen innehåller bolagen We Consulting, IKKAB och Maintrac. Under hösten 2019 går man ut under ett nytt gemensamt varumärke. Koncernen ägs till 60 % av Sobro och har stora ambitioner att växa framåt.

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig månadslön samt bonus
  • Möjlighet till delägarskap
  • Personalbil
  • En arbetsplats med stor frihet
  • Spännande resa med att fortsätta bygga ett starkt konsultbolag.

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Dela detta jobb

Målmedveten Relationsskapare till We Tech Talents!

We tech talents