teknikjobb.se

Vi utökar nu lantmäterikompetensen och söker en markingenjör till vår avdelning Projekt. Som bolagets markingenjör kommer du att driva fastighetsrättsliga frågor inom hela Stockholm Vatten och Avfall, med tyngdpunkt i projektverksamheten. Projektavdelningen driver årligen ett hundratal projekt för att hantera nuvarande och kommande samhällsutmaningar. Vi är bland annat involverade i ombyggnationen av Slussen och byggnationen av en ny sorteringsanläggning i Högdalen.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som markingenjör är du en viktig del i projektverksamheten och tillsammans med bolagslantmätaren ansvarar du för bolagets mark- och fastighetsrättsliga frågor. Arbetet är omväxlande och består i huvudsak av att:

  • ta fram och förhandla servitutsavtal
  • ta fram och förhandla överenskommelser om ledningsrätt
  • företräda bolaget hos lantmäterimyndigheten

Du kommer att arbeta tätt ihop med bolagslantmätaren och bolagets projektledare på projektavdelningen. Du kommer även delta i frågor vad gäller fastighetsbildning, planjuridiska frågor, genomförandeavtal mm. Arbetet innebär många interna och externa kontakter såsom fastighetsägare, myndigheter, byggbolag och kommuner.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, med inriktning mot lantmäteri, mark- och fastighetsjuridik eller annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete i samhällsbyggnadssektorn men vi välkomnar även sökande som är nyutexaminerade.

Som person är du engagerad, social och strukturerad i ditt arbete. Du är självgående men har lätt för att samarbeta samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer med såväl sakägare, myndigheter som arbetskamrater.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan vårt ansökningsformulär senast den 4 augusti 2019. Urval och intervjuer påbörjas först efter semestrarna i mitten på augusti.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du vår bolagslantmätare Sara Veidemann, på tfn 08-522 129 65. Sara finns tillgänglig fram till vecka 27 och efter vecka 32. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Logga

Markingenjör

Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Dela detta jobb