teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Maskinförare

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Maskinförare

Umeå Mark & VA AB utför alla typer av markarbeten och söker därför efter dig med bred kompetens och erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och vi värdesätter att du är flexibel och tar eget ansvar. Som maskinförare hos oss behöver du har god förmåga att samarbeta.

Vi söker:
1 grävmaskinsförare. Tidigare erfarenhet av yrket är ett krav.
1 lastmaskinsförare. Tidigare erfarenhet av yrket är ett krav.

Vi behöver utöka vår stab och söker förare av både grävmaskin och hjullastare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinförare.

Välkommen med dina ansökan! 

Om oss

Umeå Mark & VA AB är ett expanderande företag som utför uppdrag inom Umeåregionen. Våra kunder utgörs av offentliga beställare, företag och privatpersoner. I vårt arbete har vi kundfokus och värnar om att ha goda relationer till våra kunder genom dialog under projekttiden och väl utförda arbeten.

Vi ser våra anställda som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet krävs engagerad och kompetent personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang. Genom att uppmuntra till egna initiativ i arbetet och ha korta beslutsvägar inom företaget ges våra anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin egen kompetensutveckling samt utvecklingen av företaget.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans genom stort engagemang för verksamheten utvecklar företaget vidare.

Dela detta jobb

Maskinförare

Umeå Mark & VA AB