teknikjobb.se

Mätar- och Servicetekniker

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Mätar- och Servicetekniker

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag? Vi söker dig som vill bidra till att skapa en hållbar stad!

Som mätar- och servicetekniker hos oss arbetar du med att ansluta mätutrustning för el, fjärrvärme, gas och kyla Vidare kommer du arbeta med felavhjälpning av mät- och kommunikationsutrustning liksom direkt kundstyrda uppdrag såsom till- och frånkopplingar av kundanläggningar. För att säkerställa våra mätvärden innebär arbetet också en del programmering av mätutrustning samt dokumentation och registrering av information.

Du jobbar sannolikt som elektriker idag och har treårigt gymnasium eller KY inom relevant område. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från teknisk kommunikation eller minst tre års yrkesvana som service/automations elektriker inom kundnära verksamhet. Du ska ha god datorvana samt inneha körkort (B). Göteborg är ditt arbetsområde.

Det är ett fritt och omväxlande jobb som ställer krav på hög social förmåga där flexibilitet och god samarbets-förmåga prioriteras. Du kommer både att jobba ensam med eget ansvar och i grupp, beroende på uppdrag. Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder och kollegor. Därför fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer arbeta löpande med urval och tillsättning i detta rekryteringsärende. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan! 

Avdelningen Mäta ansvarar för mätprocessen, från den fysiska mätaren till ett kvalitetssäkrat mätvärde för leverans till olika intressenter för el, fjärrvärme, gas, kyla och vatten. Avdelningen har även ett ansvar för el- och gasavräkning, informationsutbyte/EDI, och energitjänsters driftcentral och underhåll av signalkabel.

Inom Teknikerenheten finns rollen mätartekniker. Du arbetar med installation, service och underhåll på mätare och infrastruktur inom GEs ansvarsområde, såsom elnät, fjärrvärme, gas, kyla och signalkabel.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-09-01

Kontaktpersoner
Eddie Hallgren 
mob: +46 704 62 81 99

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! 

Dela detta jobb

Mätar- och Servicetekniker

Göteborg Energi