teknikjobb.se

Mätvärdesoperatör mätinsamling – Luleå

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Mätvärdesoperatör mätinsamling – Luleå

Vattenfall Eldistribution söker Mätvärdesoperatör sommaren 2020!

Studerar du och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Luleå! Arbetet kommer att pågå mellan juni – september.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:

  • Samla in mätvärden samt validera och korrigera felaktiga mätvärden
  • Skapa ärenden för felavhjälpning av mätare och infra
  • Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter din utbildning.

Vi söker dig som:
Studerar på Högskola inom områdena el, fysik eller IT. Du har god vana av att arbeta i olika IT-system och i Excel. Gärna även med kunskaper i Access. Vidare känner du dig säker i tal och skrift både på svenska och engelska.

Meriterande är kunskaper inom el samt mätinsamling och mätvärdeshantering.
Som person har du en god förmåga att samarbeta med andra likväl som självständigt. Du visar mognad genom ditt driv och ditt stora ansvar för ditt arbete. Strukturerad och flexibel är ord som beskriver dig.

Du vill arbeta hos oss minst 8 veckor i sommar, men gärna mer!

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ann-Jeanette Lönroth ann-jeanette.lonroth@vattenfall.com För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå.

Dela detta jobb

Mätvärdesoperatör mätinsamling – Luleå

Vattenfall AB