teknikjobb.se

 • Befattning

  Mekaniker

 • Stationering

  LKAB, Kiruna

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-08-30

 

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Norra Driftstöd Driftservice Media hör till avdelningen Driftstöd och har till huvuduppgift att ansvara för drift och övervakning, värme, ventilation, kyla, vatten & avlopp, tryckluft samt processvatten inom NIO-området och SAK-verken.

Om tjänsten

Vi söker nu en mekaniker till Norra Driftstöd Driftservice Media. Arbetsuppgifterna innebär främst förebyggande och löpande underhåll, reparationer och felsökning i våra anläggningar så som oljepannor, undercentraler, ventilationsaggregat och kompressorstationer samt tillhörande ledningsnät.
Tjänsten är kunskapsmässigt krävande men också omväxlande tack vare det breda kompetensområdet samt det stora geografiska området som inkluderar hela NIO-området och SAK-området. Detta ger en stor bredd i kunnandet, men det finns även goda möjligheter till personlig utveckling genom att bygga upp spetskompetens mot något eller några av områdena.

Dina kvalifikationer

Den vi söker är en positiv och självgående person med god förmåga att leda sig själv, samt ser möjligheter och är öppen för nya idéer. Du kommer att jobba med service och därför är god social kompetens en egenskap som vi värderar högt, eftersom det ingår i arbetet att ha kontakt med våra kunder i produktionen och övriga inom service och administration. Du är en engagerad person som trivs med att lösa uppkomna problem och att planera framtida underhållsinsatser. Du har en gymnasial utbildning inom företrädesvis områdena Mekanik eller VVS.
Meriterande är om du känner till Medias anläggningar inom SAK-området. Allmän process- och anläggningskännedom inom LKAB:s industriområde är även det meriterande. Du bör också ha en god datorvana och B-körkort. Stationeringsort: Kiruna Skiftform: Dagtid

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-08-30. Intervjuer kan komma att ske löpande så du kan därför bli kontaktad innan ansökningstidens slut. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Mikael Esberg 0980-71829 mikael.esberg@lkab.com.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Mekaniker

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb