teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vill du vara med och bygga upp framtidens underhåll på mobila maskiner? Då kan du vara den vi söker.


Engagemang och nytänkande är viktigt för oss, vi strävar efter ständig utveckling av medarbetare och verksamheten, för att möta framtiden i en spännande miljö.
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter av att arbeta med underhåll på borriggar av modell Epiroc SmartROC D65. Då vi bygger nytt, är detta en unik möjlighet att påverka och sätta prägel på hela arbetsplatsen för att tillsammans bygga upp ett underhåll i toppklass.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är, förebyggande underhåll och löpande underhåll enligt framtagen serviceplan, avhjälpande underhåll ute i dagbrottet, tillståndskontroller och förbättringsarbeten. Syftet är att lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är driven med en positiv attityd och ett ordningsamt arbetssätt. Du gillar utmaningar och vill ta egna initiativ och är van att jobba självständigt. Till ditt stöd kommer du att ha en underhållstekniker.

Du har slutbetyg från gymnasiet, gärna inom fordon/verkstadsteknik. Meriterande är att du har tidigare erfarenheter inom hydraulik och elektronik.

Körkort klass B är ett krav

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering kan ske löpande.

Skiftarbete K2, stationeringsort Svappavaara

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31 mars 2020. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Tobias Henriksson, 0980-53129.

Mekaniker mobila maskiner Svappavaara

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb