teknikjobb.se

logga

Mekaniker sökes!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Mekaniker sökes!

Mekaniker sökes!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innebär returkontroll, felsökning och reparation av kundens produkter. Du arbetar i enlighet med uppsatta rutiner och processer samt följer företagets policys. Du ansvarar för att produkterna repareras på ett korrekt sätt enligt gällande maskintekniska regler och enligt tillverkarens instruktioner. Du gör även funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund eller är nyinköpta, och reparationer av maskiner ute hos kund eller inne på verkstaden. Vi arbetar med att Iordningställa maskiner för uthyrning och även beställa de förbrukningsmaterial och reservdelar vi behöver på verkstaden. Arbetstiderna i verkstaden är uppdelad på två tider där man byter varannan vecka. Dagtid måndag- fredag 06,30-15,30 ena veckan och andra veckan 07,45-16,45 Uppdraget kan startas omgående. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har gymnasieutbildning eller liknande med inriktning mot teknik, fordon, ellära, maskin, bygg eller anläggning. Du ska ha god maskinkunskap och teknisk förståelse. Du strävar efter att ge god service till dina kunder och medarbetare. Vi ser att du är en serviceinriktad person som är noggrann, handlingskraftig, ansvarstagande och flexibel. Välkommen med din ansökan!

Krav
Körkort B Egen bil

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

0707-858444

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

02 February 2020

Dela detta jobb

logga
Mekaniker sökes!

Premier Service