teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.Just nu söker vi dig som vill arbeta som mekaniker hos oss på LKAB Malmtrafik, Fasta Anläggningar.

Om tjänsten

Som mekaniker kommer Du främst att arbeta med reparation och förebyggande underhåll av maskinutrustningar på fastaanläggningar för lastning och lossning av malmvagnar i Kiruna, Svappavaara men även vara behjälplig på dom övriga orterna om så krävs. Även nytt montage kan förekomma om än i begränsad omfattning. Resor kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har en gymnasieutbildning med inriktning industrimekaniker kombinerad med erfarenhet från arbetsområdet.

För att du ska trivas i tjänsten behöver du vara flexibel och ansvarstagande då du emellanåt kan behöva arbeta på andra orter, så som Svappavaara och Narvik. Arbetet förutsätter att du vågar vara nytänkande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Datorvana är meriterande. Erfarenhet värderas högt

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-08-18
Vid frågor om tjänsten, kontakta PC Jan Erik Lundholm 070 342 2940

Mekaniker sökes till LKAB Malmtrafik

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb