teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Gillar du att hitta nya tillvägagångsätt, problemlösning och att arbeta i vår fantastiska Malmbergsgruva?

Välkommen med din ansökan till en engagerad och motiverat mekanikergrupp hos oss på LKAB! Vi på Gruvmek i Malmberget behöver en mekaniker som gillar att jobba med problemlösningar, reparationer och underhåll av gruvans uppfodringsanläggningar. Arbetet är varierande och sker både ute i fält och i våra verkstäder.

Skiftform: dagtid under jord

Dina kvalifikationer

Du har verkstad- eller industriutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Erfarenhet från arbete med krossar/bergspel samt schakt kommer att vara meriterande vid urvalet. Då arbete med härdplaster förekommer så krävs även godkänd läkarundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen in med ditt CV och personliga brev samt gymnasiebetyg om du tycker att detta är något för dig.

För ytterligare upplysningar om tjänsten vänligen kontakta Mattias Hansson Produktionschef 0970/76 663 (Telefontid: Må-fre. 07:00 - 14:00).

Befattning
Reparatör

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-24

Mekaniker till fasta anläggningar under jord

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-24

Ansök nu

Dela detta jobb