teknikjobb.se

Nu har du chansen att bli vår nästa Teamledare och servicetekniker hos Cylinda service i norra Stockholm

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-08-17

Ansök nu

Nu har du chansen att bli vår nästa Teamledare och servicetekniker hos Cylinda service i norra Stockholm

Cylinda 
Vill du arbeta på ett framgångsrikt och välkänt företag som erbjuder ett stimulerande och utvecklade jobb? Vill du tillhöra en organisation som genomsyras av hög kompetens hos våra medarbetare och en vilja att skapa tillit hos våra kunder? Då kan Cylinda vara företaget för dig. Cylinda ägs av Elektroskandia Sverige, Sveriges ledande el-teknikgrossist, och erbjuder ett komplett sortiment av vitvaror som ett hem kan tänkas behöva. Vårt team präglas av stort kund- och målfokus där vi brinner för att göra skillnad för Cylindas kunder. Vill du vara länken mellan säljare och kund samtidigt som du är en vardagshjälte tillsammans med oss, välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Detta är en unik roll där du arbetar 20% som teamledare för servicetekniker och resterande tid som servicetekniker. Som Teamledare kommer du tillsammans med Regionansvarig driva den operativa verksamheten inklusive samordning av servicetekniker i norra Stockholm inklusive Uppsala. I funktionen ingår ansvaret för att utveckla verksamheten och personalen utifrån Cylinda service uppsatta strategier och mål för att säkra en hög kvalitet i eftermarknadsarbetet mot Cylindas kunder. Inget formellt personalansvar ingår i tjänsten. 

I ditt arbete som Servicetekniker har du daglig kundkontakt då du reparerar och installerar våra produkter ute hos våra kunder. Du arbetar med Cylindas breda sortiment av vitvaror i Region Stockholm. Du representerar företaget på ett affärsmässigt och professionellt sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvar, handlingskraft och initiativrikedom. 

Kvalifikationer
•Har tidigare erfarenhet från branschen eller av liknande tekniskt arbete
•Har tidigare erfarenhet av att leda personal mot nya mål och utmaningar
•Har kunskapen samt förmågan att kunna arbeta självständigt
•Har B körkort
•Är positiv och serviceminded samt har lätt för att samarbeta
•Tycker om att jobba med teknik och kunder

Vi tror att du som söker både har ett tekniskt intresse och stort servicetänk. Du har alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tror vi att du som söker är en målorienterad, driven och självgående person som tar stort ansvar och vill lyckas i ditt arbete. Det är du som kommer att lyfta din grupp i norra Stockholm.

Ansökan 
Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Mikael Rönnbro, Regionchef, tel: 08-923602. Facklig kontaktperson för Sveriges Elektriker Förbund är Kjell Drotz, tel: 076-7834987.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 augusti. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Nu har du chansen att bli vår nästa Teamledare och servicetekniker hos Cylinda service i norra Stockholm

Elektroskandia