teknikjobb.se

Operationcenter Technician SCCM

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-27

Ansök nu

Operationcenter Technician SCCM

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en SCCM-tekniker till vår Operationcenter – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten

I Operationcenter fokuserar vi på Incidenthantering, problemutredningar och Internal Change. Vi arbetar med våra kunders Managerade tjänster samt drift, uppgraderingar och teknisk dokumentation. Vi är också behjälpliga i arbetet med tjänsteutveckling. Nu söker vi en SCCM-tekniker som blir en viktig kugge i vårt Operationcenter. Tillsammans med övriga medarbetare inom Operationcenter så står ni för hela vår driftleverans mot kund.

Arbetet kommer innefatta felsökning vid incidenter, problemutredningar och delaktighet i arbetet med tjänsteutveckling samt förvaltning av våra Managerade Tjänster. Även om du ingår i en grupp så krävs det mycket av dig som individ, med eget ansvar och ofta under högt tempo. Löpande ärendehantering, proaktivitet och kunddialog är naturliga delar av din vardag. Du kommer att bli en del av ett professionellt och välfungerande team bestående av erfarna kollegor inom drift. Majoriteten av de som arbetar inom Operationcenter har mycket bred kompetens inom flertalet teknikområden. Arbetet ställer stora krav på kundfokus och att du kan arbeta både självständigt och med andra. Du kommer att ha daglig kontakt samt samarbeta med andra delar inom vår driftorganisation samt vår konsultorganisation. Du kommer också att ha viss kundkontakt och delta i möten ute hos kund. Du kommer även att ha kontakt med leverantörer som berör dina tjänster. I rollen ställs även särskilda krav på ansvarstagande. Eftersom Visolit levererar tjänster 24/7/365 är det schemalagd arbetstid. Både kvälls och helgarbete kommer att vara schemalagt. Vissa resor kan förekomma då vi också finns i Göteborg samt i Norge.

Med visionen: "Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Är det här du?

Du jobbar självständigt och är en kreativ problemlösare med ett stort tekniskt intresse. Du vill utvecklas och fördjupa dig inom dina tekniska intresseområden och följer den tekniska utvecklingen på nära håll, du kanske är med och driver den?

Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar och snabbt prioritera om då detta krävs. Du har ett stort eget driv och initiativförmåga och är inte rädd för att ge dig i kast med uppgifter som inte har någon lösning på förhand. Samtidigt som du trivs med att jobba självständigt ser du värdet i att jobba i en grupp med ”högt i tak” och prestigelöshet.
Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en bred tekniksk bakgrund inom SCCM och klienthantering med minst 3 års erfarenhet av incidenthantering samt drift. Vidare är du van att erbeta självständigt och har viss efarenhet av att jobba i komplexa IT-miljöer.

Det är meriterande med kunskap inom Intune och erfarenhet av att jobba på enterprise-nivå. Du får också gärna vara van att hantera både virtuella och fysiska servrar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen ser vi att du trivs med att ha kontakt, både med interna och externa kontaktytor. Som person är du drivande, resultatinriktad och nyfiken. Vidare brinner du för att förbättra våra kunders IT-miljö.

Intresserad?

Vi kommmer att göra urval och intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan! 

Om Visolit
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”,så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på.Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Dela detta jobb

Operationcenter Technician SCCM

Visolit