teknikjobb.se

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Är du praktiskt lagd? Gillar att använda kroppen i arbetet och intresserad av att arbeta inom industrin? Då har vi jobb för dig! 
 
International AB som är en del av Akzo Nobel koncern är världsledande i tillverkning av målarfärg. Vi leverar runt 20 miljoner liter målarfärg per år till våra kunder. Vårt mål är att till fullo förstå våra kunders behov , leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard av en process för ständig förbättring . Vi söker nu en operatör till vår avdelning Protective Coatings som är världsledande inom skyddsfärger.
 
Om tjänsten
Som produktionspersonal hos oss arbetar du tvåskift inom produktionen med att se över så produktionen går så smidigt som möjligt. Du säkerställer produktionen genom satsning eller tappning av färg samt viss truckkörning.
- Hantera maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå
- Blanda kemiska tillsatser för att tillverka målarfärg.
- Satsa alternativt tappa upp färg
- Truckkörning, med såväl inkörning av produkter och lastning och lossning.
- Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
- Gilla att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet och kan arbeta under hög arbetstempo
- Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö.
- Goda språk och läs förståelse i det svenska språket och du ska vara bra på att förstå instruktioner.
- Meriterande men inte krav med truckkort/tidigare erfarenhet från industrin.

Job requirements/Candidate profile

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin.  Du är en god lagspelare och kan arbeta i team. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta.  Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ”Best practice”. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
 
Ytterligare information    
Vi söker just nu personal både till vikariat och tillsvidareanställningar. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com  
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Petri Örn, produktionschef: +46 766 32 61 60
 
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Talent Resourcing Partner Claes Davidsson: +46 708 35 65 22.
 
För fackliga frågor: Kristofer Bergman, IF Metall: +46 31-928 500
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.
 
Mer om oss
International Färg AB ingår i affärsområdet ”Marine & Protective Coatings“ inom AkzoNobel-koncernen.
 
International är världsledande leverantör av Marin, Yacht och brand/rostskyddsfärger.
Vår fabrik ligger i Angered strax norr om Göteborg och producerar brand/rostskyddsfärg för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi är certifierade enligt standarderna för ledningssystem kvalitet ISO 9001, miljö ISO14001 och arbetsmiljö OHSAS18001
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Operator: Angered,

Företag Akzo Nobel
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb