teknikjobb.se

Operatör till Bevakningscentralen - Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Operatör till Bevakningscentralen - Ringhals

Enheten för Anläggningsskydd och bevakning (NSA) ansvarar för att säkerställa anläggningsskydd, bevakning och tillträde på hela Ringhals. Enheten NSA består av två grupper: Bevakningsstöd Tillträde (NSAT) och Operativ bevakning (NSAD).

Gruppen Operativ bevakning (NSAD) ansvarar för all operativ bevakningsverksamhet på Ringhals. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att säkerställa samordningen, som utförs i samarbete med vår externa bevakningsleverantör. Ansvarsområden inom gruppen är bl.a. ledning och styrning av den operativa bevakningen, insatsledning vid en eventuell händelse och operativt arbete i bevakningscentralen.

Vi söker nu två Operatörer till Bevakningscentralen. Vill du bli en av oss?

Din roll som Operatör

Som Operatör i Bevakningscentralen arbetar Du med larmhantering för Ringhals. Operatören tar emot samtal om olycksfall och brand på anläggningen och är utkallande för Ringhals Interna Räddningsstyrka. Operatören har även ett stort ansvar i att stötta och styra de skyddsvakter som tjänstgör i verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även uppdatering av instruktioner samt att vara handledare för nya skyddsvakter.

Dina kvalifikationer som Operatör

Vi söker Dig som har gymnasial utbildning, gärna skyddsvaktutbildning och/ eller arbetserfarenhet inom området. Meriterande är erfarenhet inom bevakningsverksamhet vid större skyddsobjekt. En stor del av kommunikationen sker via telefon eller radio varför telefonvana är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Som person är du tydlig, rak, kommunikativ och har god förmåga att lyssna. God samarbetsförmåga, serviceanda och flexibilitet är självklart för den person vi söker. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utstrålar lugn och personlig mognad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 1 år och 11 månader. Bevakningscentralen är bemannad under hela dygnet fördelat på treskift.

Placeringsort är Ringhals.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Olsson 0730-816194. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582.

Fackliga representanter

Ola Jönsson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 juli. Vi planerar att genomföra intervjuer den 2 september.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall erbjuder dig

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Dela detta jobb

Operatör till Bevakningscentralen - Ringhals

Vattenfall AB