teknikjobb.se

Ordermottagare

Sökes till Rosersberg

Har du erfarenhet av att arbeta som ordermottagare och trivs med ett arbete där du får använda din goda sociala kompetens?

Vi söker nu en

Ordermottagare till vårt kontor i Rosersberg

Om tjänsten

Vill du vara en del av en kundorienterad grupp som ger snabb service och överträffar kundens förväntningar? Våra kunder beställer betong som vi producerar och levererar. Som ordermottagare tar du emot beställningarna och arbetar för att bygga goda kundrelationer. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot ordrar, planera och samordna transporter, administration och andra förekommande kundserviceuppgifter. Du kommer att ha tät kontakt med flera olika personer både internt och externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer därmed innebära:

  • Ordermottagning, effektuera order/beställning av produkter och tjänster
  • Planera och samordna transportkapacitet och beställa rätt antal bilar
  • Kundkontakt/kundstöd
  • Lämna prisuppgifter gällande uppdrag och leveranser till kund enligt avtal
  • Handlägga leverantörsfakturor, reklamationer samt kontrollera/bevaka kreditvärdighet
  • Utför nödvändiga inköp/inhyrningar för den dagliga driften

Tjänsten är på heltid med arbetstider mån- fre 7-16 och placerad i Rosersberg.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, positiv och utåtriktad med förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vidare behöver du vara trygg i dig själv och ha stort kundfokus. För att trivas i denna roll ser vi också att du är initiativrik, har lätt att kommunicera och har god struktur i ditt dagliga arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29/2-2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetledare Aron Lundin på tel. 073-384 70 59. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd Strandbro på tel. 072-533 36 61.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-02-29

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Dela detta jobb

Logga
Ordermottagare

Swerock AB