teknikjobb.se

Parkarbetare, säsong

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Parkarbetare, säsong

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fritidsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en trevlig stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, anlägger och underhåller kommunens gator, parkeringar, parker, idrotts- och fritidsanläggningar. Vi stödjer även föreningsverksamheten och olika intressegrupper.

Arbetsuppgifter

Som säsongsanställd hos oss på park och natur-enheten inom teknik- och fritidsförvaltningen, bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Du genomför gräsklippning och allmän skötsel av parker och grönytor. Du kommer att köra gräsklippare, använda handburna maskiner och utföra manuellt arbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller kunskap och erfarenhet inom arbetsområdet. B-körkort är ett krav har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om Du har maskinvana. Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Startdatum: 2020-04-10
Tidsbegränsad till
2020-10-16
Publicerad
2020-01-20
Ansök senast
2020-03-01

Upplysningar

  • Ronnie Idstedt
    Gruppledare
    Telefon: 0766-111428
  • Christer Sernemyr
    Ombudsman Kommunal
    Telefon: 010-4429601

Ansökan

Referensnummer
C34666 - 2020

Övrig information

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av rekryteringsrelaterade tjänster.

Dela detta jobb

Parkarbetare, säsong

Halmstads kommun