teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Sektionen NMS Underhåll ansvarar för det förebyggande och avhjälpande mekaniska underhållet i Kiruna Sovringsverk.

Nu söker vi en Planerare/beredare till våra dammutsugningsanläggningar (DU) där huvudsakliga uppgiften är att:
• Utföra tillståndskontroll TK1-2 utifrån rondlistor.
• Vara en bra beställare av underhållsinsatser
• Planera och bereda arbetsordrar
• Kontrollera och justera luftflöden och tryck i kanalsystem och filter.
• Vara kontrollant av utförda underhållsinsatser.
• Underhållssystemet hålls uppdaterat, tex lagerhållning och ritningar.

Målet är att vi ska ha en hög tillgänglighet och bra funktion på våra miljöanläggningar.

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Arbetet förutsätter att du arbetar självständigt och strukturerat, har en god samarbetsförmåga och hög initiativförmåga då jobbet innebär stor handlingsfrihet.

God anläggnings- och produktkännedom samt goda datorkunskaper är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av mekaniskt underhåll eller miljöanläggningar är även det meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid.


Rekrytering sker löpande så det kan hända att du blir kontaktad före ansökningstiden gått ut.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Patrik Lindstedt 0980-71999

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Planerare/Beredare Dammutsugningsanläggningar

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb